+31 224 273 273

Veko, toonaangevend op het gebied van verlichtingsoplossingen, introduceert met trots de Renofit - een revolutionaire en betaalbare vervanging voor alle Veko T5 en T8 armaturen geïnstalleerd vanaf 1995.

 

 

Maak jouw bedrijfsruimte klaar voor de toekomst met de Renofit van Veko

Als jouw bedrijfshal, distributiecentrum, magazijn of datacenter is uitgerust met Veko TL-lijnverlichting, is het nu de ideale tijd om een upgrade uit te voeren met ons nieuwste LED-armatuur: de Renofit. Dit moderne armatuur is ontworpen voor een naadloze overgang van Veko TL naar LED, waardoor het plaatsen moeiteloos verloopt, energiebesparing wordt gemaximaliseerd en de dagelijkse werkzaamheden ongestoord kunnen doorgaan.

 

Duurzaamheid in elk detail

De draagprofielen van Veko zijn vervaardigd uit duurzaam aluminium met een buitengewoon lange levensduur. Wij kunnen jouw verlichting moeiteloos renoveren door simpelweg de armaturen te vervangen, waardoor je een volledig nieuw en eigentijds LED-verlichtingssysteem krijgt. Als kers op de taart wordt de garantieperiode van het gehele systeem met 5 jaar verlengd na installatie.

 

Waarom kiezen voor de Renofit?

De voordelen van de Renofit zijn veelvoudig en maken het de ideale keuze als 1 op 1 vervanging voor TL-armaturen. Enkele hoogtepunten van de Renofit:

  • Vlotte renovatie: behoud het bestaande profiel en vervang enkel de Veko TL-armaturen.
  • Snelle levering en montage: Renofit wordt binnen 5 werkdagen geleverd en binnen twee weken vakkundig door Veko gemonteerd.
  • Efficiënte renovatie: dankzij onze flexibiliteit in planning kunnen wij tussen de productie van jouw bedrijf door werken, zodat de werkzaamheden nooit stil komen te liggen.
  • Naleving van normen: het nieuwe armatuur voldoet direct aan de NEN-EN 12464 norm, met behoud van ENEC en CE certificering.
  • Aanzienlijke kostenbesparing: renoveren naar LED kan tot ruim 50% energiebesparing opleveren. Niet alleen goed voor de bedrijfskosten, maar ook in lijn met milieuvriendelijke doelstellingen.

Maak de overstap naar de toekomst met de Renofit van Veko en profiteer van duurzaamheid, efficiëntie en kostenbesparing in één innovatieve oplossing. Kijk hier voor meer informatie.