+31 224 273 273

VEKO   Alex 4 of 9

 

 

Bij de zoektocht naar nieuwe verlichting zijn er diverse partijen in de markt die claimen Veko lichtlijnen te renoveren door alleen de lichtunit te vervangen. Echter zitten hier veel haken en ogen aan.

 

Verlies van certificeringen en garantie

Zo vervalt onder meer de productgarantie van het volledige systeem. Daardoor kunnen wij geen service aanbieden wanneer er problemen ontstaan met de profielen.

De ENEC certificering komt te vervallen zodra een product aangepast wordt. De certificering van Veko komt tot stand doordat we het volledige product volgens verschillende EN normeringen door de Dekra laten testen. Zodra een van de componenten wordt aangepast, is deze uiteraard niet meer (door ons) gecertificeerd. 

 

1-op-1 Renoveren met Veko

Als er dus een lichtarmatuur van een ander merk in een Veko lichtlijn wordt geplaatst, vervallen de certificeringen en de productverantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van Veko.

Dit kan gevolgen hebben voor het aanvragen van subsidies of om in aanmerking te komen voor duurzaamheidscertificaten.

 

Gelukkig heeft Veko de perfecte oplossing om makkelijk en snel 1-op-1 te renoveren op ons lichtlijnsysteem: De Renofit. Lees hier meer over wat wij kunnen betekenen bij renovatieprojecten.