+31 224 273 273

Profiteren van de investeringsaftrek bij ledverlichting?

Dit kan nog steeds. En wel tot maximaal 28%.  Als eigenaar van een eigen bedrijf in Nederland komen er veel kosten kijken bij de aanschaf van nieuwe verlichting. Echter zijn er diverse fiscale voordelen die gepaard gaan met investeringen in bedrijfsmiddelen voor jouw bedrijf, zoals bijvoorbeeld ledverlichting van Veko. Een van de belangrijkste voordelen is de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek van de belastingdienst (KIA).

 

Op aanschaf en installatie

De KIA biedt bedrijfseigenaren een aftrekpost op de winst wanneer zij investeren in bedrijfsmiddelen gedurende het boekjaar. Daaronder valt ook de aanschaf én installatie van bijvoorbeeld Veko LED verlichting. Om te zien wat Veko kan betekenen voor jouw project, kun je hier
een kijkje nemen. Zo zie je meteen bij welke toepassingen wij onze lichtsystemen toepassen.

Het bedrag dat onder de KIA kan worden afgetrokken, hangt af van het totaal geïnvesteerde bedrag gedurende het boekjaar. Hoe groter de investering, des te substantiëler de aftrekpost op de winst is. Dit kan aanzienlijke financiële voordelen opleveren voor jouw bedrijf óf die van jouw klant.

Het is daarom raadzaam om bij investeringsbeslissingen rekening te houden met de mogelijkheden die de KIA biedt. Door te investeren in kwalitatieve bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor investeringsaftrek, kun je niet alleen je projecten verduurzamen, maar ook fiscale lasten verlichten.

 

Hoeveel precies

Kijk in de tabel welke percentages op jouw van toepassing is als het gaat om de investeringsaftrek in 2024. Meer informatie: Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek 2024 (belastingdienst.nl)

Meer weten over Veko producten? Bekijk ze hier

 

picture1